PRESA

 

DESTEPTAREA – Distractie garantata pe pârtia TNT Club Sport 

Iarna si-a intrat in sfârsit in drepturi, iar bacauanii au in sfârsit un loc unde sa practice sporturi de iarna.
Cu sloganul “Enjoy and Relax”, TNT Club Sport a deschis prima pârtie privata din judetul Bacau, unde cei indragostiti de sezonul rece pot petrece câteva ore in compania prietenilor, distrându-se la maximum.

 

CatalinBejan.ro – TNT Club Sport recidivează

În acest week-end, la baza sportivă TNT s-a desfăşurat prima ediţie a Cupei Mărţisorul, la fotbal în sală. De fapt, organizatorii continua reinventarea tradiţionalelor turnee de fotbal în sală pentru juniori şi copii. În decembrie, tot în organizarea TNT Club Sport s-a desfăşurat Cupa de iarnă.

 

 

 

IMPARTIAL – Sport, relaxare şi distracţie la cele mai înalte standarde

Baza sportivă şi de agrement de la TNT creşte precum voinicul din poveste. Se vede cu ochiul liber cum investitorul Daniel Rusu a pus bazele unui modern centru sportiv, în incinta căruia băcăuanii, şi nu numai, pot face mişcare, se pot distra sau relaxa.

 

 

ZIARUL DE BACAU – TNT Club Sport, una dintre cele mai moderne baze sportive din tara

- in cea mai noua baza sportiva din oras, iubitorii de sport si relaxare pot practica de la tae-bo, baschet, volei, fotbal, tenis cu piciorul sau tenis de cimp – baza ofera conditii de o calitate ridicata, atit in privinta suprafetelor de joc acoperite, construite pe sistemul “open”, cit si in privinta vestiarelor, saunei, toaletelor, dusurilor sau barului

 

BACAUL SPORTIV – FC Bența Brașov și LPS Bacău s-au impus la Cupa Mărțișorul

Prima ediție a Cupei Mărțișorul, organizată de baza sportivă TNT, a fost câștigată de FC Bența Brașov la grupa 2002-2003, și de LPS Bacău la grupa 2000-2001. La competiție au participat peste 200 de copii, împărțiți în două grupe de vârstă.

 

 

BACAUSPORT – Cupa de iarnă TNT / FOTO / LPS Piatra Neamţ şi FCM Bacău au câştigat prima ediţie

LPS Piatra Neamţ (grupa 2002-2003) şi FCM Bacău (grupa 2000-2001) au câştigat prima ediţie a Cupei de iarnă TNT. Dacă la grupa mică se ştia încă din prima zi câştigătoarea, la grupa mare totul s-a decis a doua zi. În cele din urmă, în finala mare s-au întâlnit FCM Bacău şi LPS 1 Bacău.

 

 

ZIARUL DE BACAU – TNT Club Sport Bacau a inaugurat bazinul semiolimpic pentru sport si agrement

Baza Sportiva TNT, din Bacau, a inaugurat, vineri, 20 aprilie, Bazinul semiolimpic. La eveniment au participat primarul Municipiului Bacau, Romeo Stavarache, primarul Municipiului Moinesti, Viorel Ilie, si primarul comunei Margineni, Marcelin Solot, oameni de afaceri din Bacau, bancheri, directori de institutii, personalitati ale sportului bacauan si ziaristi.

 

 

 

IMPARTIAL DE BACAU – TNT trece în domeniul acvatic

După ce s-a înfipt bine în minifotbal, dar a făcut paşi şi în tenis, tenis de masă, baschet şi fitness, TNT a făcut un nou pas mare spre diversificare. Clubul a dat în folosinţă un bazin de nataţie acoperit, cu lungimea de 25 de metri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>